torsdag den 3. maj 2018

Sayalonga fejrer søndag (06.05) den 34. udgave af El Día del Níspero (mispel), hvor man vil uddele 2000 kilo af denne frugt

El presidente de la Mancomunidad de Municipios de la Costa del Sol, Gregorio Campos; borgmesteren i Sayalonga, Antonio Pérez har i dag præsenteret programmet for aktiviteterne på den 34. udgave af El Día del Níspero. Fejringen finder sted søndag fra klokken 11:00 om formiddagen, hvor man åbner markedet med håndværksboder og typiske produkter på Plaza Rafael Alcoba.
"Det er en af de ældste fester i provinsen, den drejer sig om en frugt, som er egen for Sayalonga. El Níspero har en lækker smag, som vi inviterer alle til at komme og prøvesmage denne søndag, hvor man samtidig kan lære denne landsby med en udpræget maurisk accent at kende".
Borgmesteren oplyser, at man i løbet af dagen vil uddele 2000 kilo af nísperoen, og at der samtidig vil være smagsprøver af sød moscatelvin. "Det er ikke kun en fest, det er også en gastronomisk og kulturel dag. En dag, hvor de besøgende kan lære at kende vores gader, vores kulturarv og vores befolkning", udtaler borgmesteren. Man forventer, at flere end 8000 besøgende vil deltage.
Klokken 11:00 samtidig med åbningen af markedet vil la Banda Municipal de Música de Sayalonga marchere gennem gaderne forud for den koncert, de vil tilbyde på Plaza Rafael Alcoba. Man vil fortsætte med la Rondalla Municipal de Sayalonga. I løbet af dagen vil der blive optræden af Grupo de Fandangos de Guí de El Morche, af los grupos de baile fra Corumbela og fra Archez og af Coros y Danzas Amanecer fra Sayalonga.
Klokken 14:00 vil tegneren, Manuel Mota Sánchez, holde velkomsttalen. Derefter vil der blive uddelt præmier
Festen fortsætter til koncerten med Los Electroduendes, som er fastsat til klokken 20:00. Inden koncerten optræder la panda de verdiales Primera fra Comares og el Coro Rociero la Blanca Paloma fra Corumbela. Klokken 17:00 er der flamenco-show med kompagniet José Lucena.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?