søndag den 1. april 2018

Man dømmer en mand for at have kværket sin kæreste på et hotel, hvor de boede i Torre del Mar

En domstol skal fra mandag (02.04) dømme en mand, som er tiltalt for at have kværket sin kæreste i værelset på et hotel, hvor de var indlogeret i Torre del Mar.


Begivenheden fandt sted i juni 2015. Efter anklagemyndighedens indledende undersøgelser, var parret, danskere af nationalitet, på rejse i Torre del Mar for at tilbringe nogle dage sammen med en ven. Anklagemyndigheden oplyser, at den 20. juni 2015 befandt parret sig på en strandbar sammen med nogle venner. Der opstod en diskussion, hvilket bevirkede, at kvinden besluttede at vende tilbage til hotellet, hvor de var indlogerede.

Da den tiltalte vendte tilbage til hotellet om morgenen "begyndte han igen at at diskutere med offeret", understreger anklagemyndigheden, som fastholder "at med den helt tydelige hensigt at gøre det af med hende, greb han et kabel til at oplade mobilen og kværkede kæresten med dette". Offeret havde adskillige læsioner på halsen sammen med andre skader på armene og benene. Derfor mener anklagemyndigheden, at der er tale om overlagt mord, hvorfor man kræver en straf på 15 år i fængsel. Endvidere kræver man manden idømt en erstatning til offerets arvinger på 200.000 euros.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?