mandag den 23. april 2018

El ingenio de Frigiliana (sukkerfabrikken) vil åbne dørene for publikum el Día de la miel de caña (sukkermelasse)

Vista superior de la fábrica de miel de caña de Frigiliana. malaga.es

El ingenio Nuestra Señora del Carmen de Frigiliana, den eneste fabrik i Europa, som fremstiller miel de caña, vil åbne dørene for publikum på en exceptionel måde med en række guidede, gratis besøg i forbindelse med fejringen af den V Día de la Miel de Caña, som finder sted på lørdag (28.04).
Begivenheden er organiseret af Rådhuset til ære for dette produkt. I løbet af dagen vil dørene, der normalt er lukket for besøgende resten af året, forblive åbne for at modtage publikum, så gæsterne på egen hånd kan få kendskab til processen med at fremstille miel de caña.
Ud over at tillade publikum adgang til fabrikken, har man organiseret andre aktiviteter samtidig. Disse finder sted på Plaza del Ingenio udenfor fabrikken.
 Her vil man vise, hvordan høsten og fræsningen af sukkerrørene finder sted, og der bliver også smagsprøver af saften. Man har forberedt en udstilling af maskineri og værktøj samt en gastronomisk oplevelse i samarbejde med en gruppe restauranter, som vil tilbyde deres specielle menuer.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?