torsdag den 26. april 2018

Canillas de Aceituno fejrer søndag (29.04) den 30. Día de la Morcilla (blodpølse) med flere end 5000 smagsprøver

Borgmesteren i Canillas de Aceituno har i dag præsenteret den 30. udgave af Día de la Morcilla, som finder sted søndag den 29. april. Der vil blive uddelt 5000 portioner morcilla, 600 liter øl og 300 liter vin. Smagsprøverne m.m. begynder klokken 14:00.

"Denne fest p.g.a. en enkel ret reflekterer det rige køkken, som vores landsbyer råder over, og det er yderligere en grund til, at vore landsbyer er kendt vidt omkring. Canillas de Aceituno er ud over morcillaen berømt for sin "chivo malagueño" (gedekid), en eksklusiv ret, som er med til at give vor gastronomi tyngde", udtaler borgmesteren, som har hentydet til " at på samme måde, at der er flere og flere personer, der strømmer til byen for at spise chivo, så gør de det søndag for at smage "la morcilla artesanal", som indbyggerne inviterer til".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?