tirsdag den 20. marts 2018

El Paso de Cajiz, Campo de fútbol, Cajiz, Vélez-Málaga, 29792

El Paso de Cajiz. - Agenda Ocio Cultural de la Provincia de Málaga y su Costa del Sol.
El Paso de Cajiz er en af de mest enestående begivenheder under Semana Santa i Málaga provinsen. Denne folkelige og religiøse fest er anset som den ældste i Andalucía og er erklæret som fiesta de singularidad turística i provinsen. Det drejer sig om en live opførelse af la Pasión de Cristo fremført på en udendørs scene (fodboldbanen) langfredag og påskelørdag.

Flere end 250 skuespillere medvirker, alle er borgere i landsbyen. De byder velkommen til alle besøgende, som kommer til festen. Forestillingen rummer 36 scener med relation til det Gamle- og Det Ny Testamente og en scene, som er opbygget til lejligheden, og som forestiller Herodes' palads, justitspalæet, samaritanerens brønd og olivenhaven, alt er smagfuldt naturligt dekoreret, som forener enkelthed og skønhed til dette teaterværk.

Tidligere begyndte stykket klokken 11:30 og varede til 14:45, jeg regner med, det er de samme tider i år. Ligeledes tidligere år serverede man paella efter forestillingen til både skuespillere og gæster, det gør man formentlig også i år. Spørg evt. på turistkontoret i Torre del Mar eller Vélez.

Læs mere om El Paso de Cajiz HER

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?