mandag den 26. februar 2018

El Mercado de Queso Artesano de la Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía (Ostemarked af malagensisk ged og vin) vil samle 40 udstillere

Billedresultat for El Mercado de Queso Artesano de la Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía
Vélez-Málaga fejrer den syvende udgave af Mercado de Queso Artesano de la Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía, som i år vil tælle 40 udstillere.

Markedet finder sted den 11. marts på Paseo de Larios de Torre del Mar, og vil indeholde en konkurrence i desserter fremstillet med råvarer fra ged og med andre produkter, som er karateristiske for Axarquías gastronomi som rosiner, som for nylig er udnævnt til Sistema Importante del Patrimonio Agrícola Mundial (Sipam), og honning

Man har præsenteret detaljerne omkring markedet, som også vil tælle børneboder, optræden, og hvor rosinen også vil spille en hovedrolle.
Markedet begynder klokken 10:30, og fra klokken 11:00 vil der være underholdning med det kommunale orkester og en "panda de Verdiales" (gruppe med musik og dans (fandango)). Klokken 11:30 åbner børneboderne og konkurrencen i desserter, præmieoverrækkelsen er beregnet til klokken 14:00. Forestillingerne beregnes at slutte klokken 18:30-
Man oplyser, at man under festen hovedsagelig vil tilbyde produkter fra la Axarquía og fra Málaga provinsen, men også fra Andalusien, eftersom "vil har også deltagelse fra Cádiz og Granada, hvorfor vi denne dag tilbyder smagsprøver af produkter fra vores jord som honning, konfekt og rosiner o.m.fl.".
Ydermere har man oplyst, "at fra torsdag den 8. marts til søndag den 11.marts, vil Benajarafe, Almayate og Torre del Mar tilbyde en Ruta Gastronómica del Chivo (gedekid) y el Queso de Cabra Malagueña, hvortil har tilmeldt sig restauranterne Rinconcillo, Lo Pepe Molina, el Asador del Yate, el Convento, Restaurante Zen, Mississippi og Taberna Restaurante Padre Pío,, hvor man vil kunne købe tapas for 2,50 euros".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?