søndag den 28. januar 2018

Der organiseres en kystrute til de fønikiske udgravninger i Vélez-Málaga

Billedresultat for los toscanos velez malaga
La Sociedad Amigos de la Cultura de Vélez Málaga har sammen med en anden forening organiseret en fodgængerrute langs kysten i Vélez-Málaga kommune med den hensigt at udbrede kendskabet til undersøgelserne af de ekstraordinære, fønikiske udgravninger Los Toscanos.

Den kulturelle aktivitet er fastsat til den kommende søndag den 4. februar. Mødetiden er klokken kvart over ni om formiddagen ved sukkerfabrikken i Torre del Mar. Man begynder med en guidet gennemgang af udstillingen "En Equipo", som lige præcis har til formål at udbrede kendskabet til disse fønikiske udgravninger.

Klokken 10:00 indleder man traveturen mod Toscanos. Afslutningen på turen er beregnet til klokken 14:00 ved Castillo del Marqués.(Almayate). Der vil en bus samle deltagerne op og bringe dem tilbage til udgangspunktet. Længden af strækningen er 8,4 kilometer. Man anbefaler ikke, at der deltager små børn eller voksne, der ikke er vant til at gå. Ydermere anbefaler man, at deltagerne bærer sportssko, hue og medbringer vand. Prisen for bustransporten er fem euros, som man betaler, når man stiger på bussen. Tilmelding er ikke nødvendig, da der ikke er begrænsning på deltagerantallet.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?