onsdag den 17. januar 2018

Algarrobo hylder sin Patrón, San Sebastián, i denne week end (20 og 21.01)

Billedresultat for dia de san sebastian algarrobo
El presidente de la Mancomunidad de Municipios de la Costa del Sol Axarquía, Gregorio Campos m.fl. har præsenteret programmet for festen i Algarrobo, som finder sted for at hylde  Día de San Sebastiánen.

Festlighederne afholdes over to dage, lørdag og søndag. De begynder lørdag klokken 12:00 med Concierto de Música Clásica 'Trío del Sur' i los Jardines de la Ermita.

Klokken 16:30 vil der blive overrakt præmier  'San Sebastián 2018', det finder sted i kirken Santa Ana.

Derefter, klokken 18;00, finder der messe for San Sebastián sted og klokken 19;30 starter San Sebastián-processionen fra kirken Santa Ana til hans bedekapel akkompagneret af Banda de Cornetas y tambores (trommer), Nuestra Señora de las Angustias de Algarrobo. Ved ankomsten  bliver der fuegos artificiales.(fyrværkeri).

Søndag den 21. fra klokken 12:00 afholdes der en verbena (fest med musik og dans) til ære for San Sebastián med smagsprøver på vin fra området og optræden af forskellige, lokale grupper i teltet La Escalerilla.

Endvidere optræder la Orquesta Nueva Imagen. Afslutningen er fastsat til klokken 22:00. "Det er en traditionel verbena, hvor der også vil være smagsprøver på tapas m.m. Vi garanterer, at de, der deltager, får en god søndagsoplevelse", tilføjede presidenten.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?