tirsdag den 12. december 2017

Torre del Mar præsenterer den III udgave af deres Zambombá Benéfica


Egnsborgmesteren i Torre del Mar har præsenteret de programmerede begivenheder i forbindelse med den kommende solidariske week end, som borgmesterkontoret arrangerer indenfor de aktiviteter, der er indeholdt i la Zambombá Benéfica (festligheder der afholdes op til jul i velgørende øjemed i mange andalusiske byer, egentl. musik fra slagtøjsinstrument).

Borgmesteren understregede, at det "drejer sig om et af de fyldigste juleprgrammer i vores by", og pointerede, "at vil vil være tre dage med optrædender og begivenheder fordelt mellem fredag den 15., lørdag den 16. og søndag den 17. december.

"La Zambombá Benéfica de Torre del Mar vil blive fejret på Plaza de la Axarquía, hvor man rejser et stort telt" forklarede borgmesteren, som fortsatte "at dette centrale område i byen vil blive fyldt med liv og solidaritet hele week end'en".

 Pérez Atencia oplyste, "for at deltage i denne begivenhed, beder man om alle de borgernes samarbejde, som kan hjælpe med donation af et kilo fødevarer, som vil blive videregivet til fødevarebankerne.

Atencia understregede, "at Torre del Mar er en solidarisk by, som i tidligere udgaver har udmærket sig i denne velgørende begivenhed". Han fortsatte, "at vi i denne udgave håber at kunne overgå tidligere års indsamlinger".

Han oplyste, "at der hver dag vil være optrædender fordelt på de forskellige dage for al slags publikum, fra børn til pensionister".

Fredag den 15. er afsat til de små, det begynder klokken 11:00, hvor der uddeles præmier i malekonkurrencen. som byens skoleelever har deltaget i. Der fortsættes klokken 17:30 med La Gran Gala med forskellige forevisninger for børn.

Lørdag den 16 fra klokken 14:00 vil der finde utallige optrædender med musik og dans sted. Publikum vil kunne nyde dans af gruppen Virgen del Carmen fra Torre del Mar, dansegruppen Sagrado Corazón fra Almayate, koret Rociero Luz del Alba, Antonia Moyano, Coros y Danzas de Torre del Mar, coro Rociero Buena Amistad, escuela de baile Danzaora, Ascen Núñez, escuela de baile Elsa Guerra, Daniel Aguilar, Elena Moreno, la escuela de baile de Antonio Guerra, Sergio Pérez “El Cindindi” og Soniké.

 Og som toppen af de programmerede begivenheder, søndag den 17. fra klokken 17:00 vil man fejre en velgørenhedskoncert, under ledelse af la torreña Patricia García y Ortigosa; og klokken18:30 , vil den andalusiske kunstner, José Manuel Soto, .tilbyde en stjerneoptræden, der vil sige spar to til publikum.

Borgmesteren inviterede alle indbyggere i kommunen og i la Axarquía til "at deltage i denne Zambombá Benéfica de Torre del Mar for at nyde alle aktiviteterne og samtidig samarbejde  om en god sag, som det er at hjælpe dem, der behøver hjælp".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?