onsdag den 27. december 2017

Ti carrozas (vogne) og flere end 4000 kilo karameller vil fuldende en enestående cabalgata i Torre del Mar

Relateret billede
Torre del Mar vil fredag den 5. januar modtage en af de flotteste cabalgatas de Reyes på Costa del Sol, endvidere en stor, kunstnerisk udfoldelse af musik og dans. Det har egnsborgmesteren annonceret her til formiddag (27.12).

Optoget som vil ankomme til Torre del Mar udgøres af 10 carrozas, som vil gennemkøre byen fulgt af mange mindre, pyntede vogne og af danse- og teatergrupper.

Borgmesteren forklarede, at der var syv carrozas til at følge Deres Majestæter rundt i byen, en nyhed i år er en gigantisk triciclo (trehjulet cykel).

Optoget, som lover at blive et stjerneskud af lys og farver gentager succes'en fra sidste år med carroza'erne "El Faro de Torre del Mar", "El Barco" og "El Caballo Articulado".

Cabalgataen starter fra borgmesterkontoret klokken 17:00. Derefter passerer cabalgata'en gennem avenida de Colón, calle Rodrigo Vivar, calle Octavio López, Paseo Marítimo de Levante, Paseo Larios, calle San Martín, calle Doctor Ros Alférez, calle Acequia, calle Angustias, calle del Mar, Paseo Marítimo de Poniente, avenida Toré Toré, avenida de Andalucía y calle Princesa for at slutte på Plaza de la Paz, hvor opførelsen af en Belén Viviente vil finde sted.


Borgmesteren understregede, at man i år havde øget antallet af carrozas, fra hvilke man vil uddele 4000 kilo karameller, at en stor lastbil fyldt med gaver kører foran optoget. Man vil også anvende det lille tog, 'La Cochinita' i optoget.

Den 5. januar om formiddagen vil Los Reyes Magos besøge las residencias Sanysol, Seniors, og el Centro de Día de Mayores. Klokken 12:00 vil man ankomme til Plaza Juan Aguilar, hvor man vil uddele gaver og modtage børn, som vil fotograferes med kongerne.

I anden anledning huskede borgmesteren os på, at tirsdag den 2. januar, i calle Princesa, vil man modtage besøg af el Cartero Real (kongeligt postbud), som fra klokken 16:30 vil modtage breve fra børn, som har skrevet til Reyes Magos.

På samme måde understregede borgmesteren, at den 3. januar fra klokken 17:00 vil man i Calle del Mar fejre den traditionelle Roscón de Reyes (kongeligt bagværk), som er fremstillet af bageriet Salvador, som til lejligheden har forberedt ca. 200 roscones, hvilket rækker til ca. 5000 portioner at uddele mellem de besøgende. 

Billedresultat for roscon
En Roscón

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?