mandag den 4. december 2017

La Hermandad del Rocío de Torre del Mar (broderskabet) velsigner fredag sin simpecado (symbol eller emblem for jomfruen)

Billedresultat for simpecado hermandad del rocio torre del mar 2017
Det strålende og æreværdige Hermandad de Gloria de Nuestra Señora del Rocío de Torre del Mar vil fredag fejre dagen p.g.a. af velsignelsen af broderskabets første Simpecado, det første kendemærke på et broderskab, som repræsenterer la Virgen del Rocío i form af en standard.

Det har egnsborgmesteren i Torre del Mar sammen med den øverste broder i broderskabet meddelt samtidig med, at de bekendtgjorde detaljerne og de forudsete begivenheder for fredagen.

Borgmesteren understregede"vigtigheden af dette øjeblik for broderskabet, eftersom det efter mange anstrengelser vil kunne få sit første Simpecado i Torre del Mar; det vil være et enestående øjeblik"


Begivenhederne fredag starter klokken 10:00 i la Iglesia de San Andrés, med en messe, som velsigner el Simpecado
Efter messen bæres el Simpecado i procession gennem byen akkompagneret af et trommeorkester og broderskabets kor. Ruten er: Paseo Larios, calle Saladero Viejo, calle del Mar, calle Poniente, calle Federico Diez, indtil man kommer til la casa de la Hermandad de la Virgen del Carmen, hvor der bliver en blomsterhyldning. Dagen slutter med en koncert med gruppen Menta y Romero i Otawa-salen.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?