onsdag den 13. december 2017

La Diputación udfører i Cómpeta det første luftbombardement med frø i Andalusien


La Diputación de Málaga har i dag i Cómpeta udført det første luftbombardement i Andalusien. Konkret er landskabet Barranco Pérez, som blev ribbet for træer p.g.a. en ildebrand i år 2014, det udvalgte mål til at gennemføre dette eksperiment med genbeplantning af træer ved hjælp af nedkastning af frø fra luften.

Miljøministeriet i Málaga har deltaget i dag med denne aktion, som er indeholdt i projektet ‘Un millón de árboles’ de Málaga Viva (en million levende træer), en af provinsinstitutionens mest ambitiøse planer med aktioner for genbeplantning af træer og planter, reduktion af elforbruget, forbedring af bevægeligheden og et fornuftigt brug af vand og andre råvarer".

"En million træer", som tæller samarbejde med la Fundación Unicaja, søger en nedsættelse af CO2-udslippet gennem en genbeplantning af træer i kommuner, som har nedbrændte  områder, som det er tilfældet i Cómpeta.

Man forklarer, at det er første gang i Andalusien, at man gennemfører en opgave med genbeplantning fra luften, en teknik som anbefales til besværlige områder med dårlige adgangsforhold, som tilfældet er i  Barranco Pérez, en parcel på 7.634,56 m2 beliggende nord for Cómpeta.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?