onsdag den 13. december 2017

Juleprogrammet for Caleta de VélezEgnsborgmesteren i Caleta, David Vilches, har præsenteret de forskellige aktiviteter, som man vil fejre i Caleta de Vélez i forbindelse med julen gennem december måned og ind i januar 2018.

Borgmesteren har oplyst, "at fredag den 22. december fra klokken 17:00 på pladsen ved borgmesterkontoret finder der besøg sted af Papá Noel (julemanden), og han vil være ledsaget af toget  'la Cochinita' og med en chokoladevogn til fornøjelse for de mindste".

På samme måde oplyste han, "at torsdag den 4. januar fra klokken 17:00 vil el Cartero Real (det kongelige postbud) besøge pladsen, hvor han vil uddele gaver til alle børnene, og der vil også om eftermiddagen være hyggelige børnelege.

Til sut understregede borgmesteren, "at det store nummer for alle juleaktiviterne vil være la Cabalgata de Reyes (kongernes optog), med forbindelse til søfarten, den begynder fredag den 5. januar klokken 16:00 i la Lonja del Puerto (havnen)”.

Han tilføjede, "at la Comitiva Real vil gennemløbe calle Don Faustino, Avenida Andalucía, Calle Real, calle Las Casillas, og Colonias del Puerto. Efter optoget vil der være chokolade fremstillet af foreningen Asociación Sin Edades (uden alder), børnelege og uddeling af gaver".

David Vilches huskede på, "at der fredag den 15. december klokken 20:00 i salongerne i la Iglesia Nuestra Señora del Carmen de Caleta (kirken) er den anden udgave af Encuentro de Coros (kormøde), hvor der deltager seks korgrupper, og hvor man samtidige har en indsamling af julefødevarer".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?