torsdag den 28. december 2017

Flamenco-danserinden fra Vélez-Málaga Rocío Molina præsenterer sin forestilling ‘Caída del cielo’ (Faldet fra himlen) i el Teatro Cervantes i Málaga

Rocío Molina ha obtenido el galardón a la Mejor Intérprete de Danza y a Mejor Coreografía por 'Caída del cielo'.
Flamenco-danserinden Rocío Molina (Vélez-Málaga 1984) vil præsentere sin forestilling ‘Caída del cielo’  i el Teatro Cervantes i Málaga. Det finder sted den 11. januar, billetterne er allerede sat til salg.


Flamenco-forestillingen ‘Caída del cielo’ er blevet belønnet med præmien Max 2017 for den bedste koreografi og den bedste kvindelige danser. Dette værk er en rejse, en gennemgang, en nedstigning. Ved hjælp af lys og skygge, vil Rocío Molina, styret af sin dans, som er intuition og materie, trække os ned i stilheden med musikken og støjen fra ukendte territorier.
Rocío Molina er en af de spanske kunstnere med størst international anerkendelse. Hendes værker er opført på teatre og festivaler som el Sadler’s Wells de Londres, el Lincoln Center de Nueva York, el Esplanade de Singapur, el Festival de Otoño, Madrid en Danza, el Festival de Nimes, el Festival Dance Umbrella, el Festival Flamenco de Dusseldorf, el Mercat de les Flors, el Chaillot de París o el Bunkamura de Tokio; og i flamenco-templer som la Bienal de Sevilla og el Festival de Jerez for at nævne nogle få.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?