tirsdag den 19. december 2017

El Belén Viviente de Almayate

Belén Viviente de Almayate
År efter år mødes hele familier, firmaer, kollektiver, professionelle grupper af forskellig art for at virkeliggøre el Belén Viviente (den levende belén), hvor man belyser de mindste detaljer, og hvor der deltager flere end 150 personer iklædt epokens klæder, dusinvis af dyr, ekstraordinært store og tunge dekorationer på en rummelig overflade i fri luft med illumination og lyd, videoskærme og diverse specialeffekter.


I lidt mere end to timers forestilling genoplever man de fjerne dage fra annonceringen af ærkeenglen Gabriel til Flugten til Egypten af Josef, Maria og Jesusbarnet. Samtidig for at give autenticitet til forestillingen fremstiller man direkte forskellige produkter, der er typiske for landsbyen som blodpølser, kød, pølser, migas, kastagner etc. Der er smagsprøver af disse delikatesser efter forestillingen for skuespillere og publikum.

El Belén Viviente de Almayate afholdes normalt i december i den sidste week end i året. I år, 2017, den 29. og 30. december klokken 18:00, pris 1 euro, sted: Colegio Público "Juan Paniagua"

Forestillingen er erklæret Fiesta de Singularidad Turística Provincial.


Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?