tirsdag den 21. november 2017

Torrox tilbyder fritidsunderholdning i "puenten" med sit traditionelle mercado navideño (julemarked)Byrådsmedlemmet for turisme,  Sandra Extremera (PSOE), har i dag (21.11) understreget, "at kommunen vil stråle under decemberpuenten med åbningen af det traditionelle julemarked", hun påpeger, "at dette initiativ for tredje år i træk viser og konsoliderer vores tilbud om fritidsunderholdning i forbindelse med juleperioden i december".

På denne måde har hun oplyst, "at aktiviteterne for den 5. til 10. december, hvori deltager rådhuset i Torrox, vil fremstå i denne puente som det største håndværksmarked på Costa del Sol", hun bemærker, "at området ved Lonja Horto Málaga vil samle flere end et halvt hundrede udstillere med juleprodukter, håndværksting, gaver og komplementer, ydermere lokal og tysk gastronomi".
Markedet som starter den 5. december klokken 17:00, og som vil være åbent til søndag den 10. december, har åbningstid fra 11:00 til 21:00. "Der vil blive underholdning for børn, musik og danseopvisninger, zumba og karate", forklarer hun.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?