torsdag den 30. november 2017

Torre del Mar præsenterer et af de mest komplette programmer for juleaktiviteter i hele provinsen

Billedresultat for reyes mago

I morges (30.11) har egnsborgmesteren for Torre del Mar, Jesús C. Pérez Atencia, bekendtgjort programmet for aktiviteterne designet af borgmesterkontoret for julen i år i Torre del Mar.

"Vi har ønsket at delagtiggøre hele byens befolkning i julen med et program fyldt med aktiviteter for alle aldre og det mest komplette program i i provinsen" udtaler borgmesteren, som understreger, "at begivenhederne udvikler sig på betydningsfulde steder som  Plaza de la Axarquía, calle del Mar, calle Princesa, Plaza de Juan Aguilar og Paseo de Larios, o.fl.”

Borgmesteren fortalte, "at tirsdag den 5. december klokken 19:00 på Plaza Juan Aguilar giver vi startsskuddet til julen med indvielsen af julebelysningen i Torre del Mar. Samme dag klokken 16:30 afholder vi en stor børnefest med attraktioner, borge, børneboder og et gadeoptog".

Pérez Atencia understregede, "at en af de største begivenheder i programmet er Zambombá (percussion) Benéfica (velgørende), som finder sted på dagene 15., 16. og 17. december. Det bliver en solidarisk week end med et stort telt, som vi rejser på plaza de la Axarquía, et centralt og handelsmæssigt område i vores by.

Borgmesteren forklarede, "at fredag den 15. om morgenen vil man fejre overrækkelsen af præmier for malerkonkurrencen Cipriano Maldonado de Torre del Mar, og om eftermiddagen en superjulebørnefest. Lørdag den 16. præsenterer vi flere end 20 musikalske optrædender med lokale grupper og søndag den 17. vil vi kunne nyde direkte stjerneoptræden med José Manuel Soto”.

Borgmesteren understregede, at den absolutte stjernebegivenhed vil være Cabalgata de Reyes, med tre nye vogne; det vil være en af de bedste på Costa del Sol. En begivenhed, som vi har brugt meget tid på at forberede, for at de mindste, fulgt af voksne, vil kunne nyde et kunstnerisk skuespil fyldt med magi, lys og farver, som de aldrig har gjort det før i vores by.

Borgmesteren påpegede, at under disse fester i Torre del Mar vil der også være attraktioner, borge og børneboder i 10 dage på Plaza Juan Aguilar; besøg af julemanden i den sydlige ende af calle del Mar, servering af chokolade og smagsprøver på typisk julekonfekt i calle Princesa; en forestilling om Jesus' fødsel i Iglesia de San Andrés, fremvisning af kortfilm i C. C. Nuestra Señora del Carmen Antigua Azucarera, El Cartero Real (kongeligt postbud) i calle Princesa og El Roscón de Reyes (kongekage) i den nordlige ende af calle del Mar o.fl.a.

Atencia kommenterede, "at vi har forberedt et stort antal attraktive begivenheder i Torre del Mar for at få alle borgere ud i gaderne, hvor de kan opleve disse fester i vores by, fester som skaber økonomisk aktivitet, som kan videregives til vore forretninger".

"Gennem vore sociale medier på nettet vil borgmesterkontoret minde om programmet hver dag, og derfra opfordrer vi alle borgere og besøgende i kommunen til at opleve julen i Torre del Mar, fordi vi har skabt programmet for disse aktiviteter med megen kærlighed", tilføjede borgmesteren.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?