mandag den 20. november 2017

Manuela Carrasco deltager i Festival Juan Breva de Vélez-Málaga

Hvem var Juan Breva?
Antonio Ortega Escalona, fødtes i Vélez-Málaga i 1844 og døde i Málaga den 8. juni 1918. Han var kendt under kunstnernavnet Juan Breva. Han blev den største flamenco-sanger fra Málaga. Hans berømmelse var så stor, at den mest notable peña flamenca i byen bærer hans navn.

Relateret billede

Vélez-Málaga fejrer den ‘XL Festival Juan Breva’ med flamenco-danserinden Manuela Carrasco som topnavn. Den traditionelle flamenco-begivenhed finder sted den 16. december og tæller også optræden af sangerne Paqui Ríos y José ‘el boleco’.


Byrådsmedlemmet for kultur, Cynthia García, guitarristen og repræsentanten for foreningen Flamenco Abierto, Rubén Portillo, og presidenten for peña flamenca ‘Niño de Vélez’ og kunstneren bag plakaten, Cristóbal Moya, har præsenteret programmet for begivenheden.

Hovedpersonen i år er Manuela Carrasco, universel anerkendt flamenco-danserinde, som det er en ære for Vélez at kunne præsentere.
Ydermere optræder sangeren, José ‘el boleco’, en ung mand fra Puebla de Cazalla en Sevilla, han akkompagneres på guitar af Antonio García; og Paqui Ríos, en malagensisk flamenco-sanger, der nu bor i Almárchal, han akkompagneres på guitar af ‘chaparro de Málaga’ fra Rincón

Den ‘XL Festival Juan Breva’ finder sted den 16 december fra klokken 21:00 i Teatro del Carmen. Man kan købe billetter i Palacio de Beniel og i turistkontoret i Torre del Mar.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?