fredag den 17. november 2017

Man lancerer en Gin lavet af mango, den første uden kemiske tilsætningsstoffer

Billedresultat for ginebra de mango velez-malaga


Drikken produceres i Vélez-Málaga, og man forudser en første produktion på 10.000 liter - man bruger et halvt kilo mango til hver liter Gin.
El mango de comarca malagueña de la Axarquía, sådan er reklamen for la Axarquías subtropiske frugter i Europa. De har nu forvandlet sig til grundstof i en ny Gin, den første som anvender denne frugt 100% naturligt og uden kemiske tilsætningsstoffer.

Drikken er blevet præsenteret i Málaga som resultat af et samarbejde mellem Trops, den største udbyder af mango i Spanien, og Murex, et firma som fremstiller øl, og som var pioner i fremstilling af øl af rørsukkersaft.

Fra denne alliance, formaliseret i firmaet Trops Tropical Experience, opstår Gin'en Ballix Mango, "blød og lækker i munden og med naturlig, subtropisk smag, og man bemærker en bund af jasmin og enebær"

Gin'en fremstilles hos Murex i Vélez-Málaga. Projektet har lavet prøver i et år for at finde den perfekte kombination, det har kostet en investering på ca. 500.000 euros til udstyr til destillation af Gin'en.

Trops Tropical Experience har forberedt en produktion på 10.000 liter med udsigt til julehandelen, salget foregår via firmaet Narbona Solis, som er specialister i salg af vin m.m. i Andalusien.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?