onsdag den 22. november 2017

Man åbner en rekord-belén (julekrybbe) i Torre del MarI morges (22.11) har egnsborgmesteren i Torre del Mar, Jesús C. Pérez Atencia, i Centro Cultural Nuestra Señora del Carmen de Torre del Mar (sukkerfabrikken) åbnet jule-belenen fra borgmesterkontoret, udført af belén-kunstneren Antonio Fortes fra Vélez-Málaga.

Borgmesteren oplyser, "at det drejer sig om en af de største belener i la Axarquía og i Málaga provinsen, som fra i dag er åben for besøg".

"En magnifik skabelse, som vi genindfører, efter vi overtog byrådet, og som indvarsler ankomsten af julen, en spændende epoke fuld af magi", understreger han.
.
Borgmesteren udtalte, "at det drejer sig om en meget karismatisk model, eftersom det ikke er en klassisk belén, heller ikke traditionel, men med henvisning til havet, inspireret af byen Torre del Mar, med meget karakteristiske elementer fra byens historie og fortid".


Pérez Atencia fortæller, "at belenen genskaber forskellige motiver fra vor by som den gamle og den nye kirke, fyrtårnet, den gamle sukkerfabrik og springvandet på Paseo Larios". På den måde, understregede han, "at i år vil de besøgende kunne finde huse i andalusisk stil, naturlig vegetation, floder, bjerge og søer, som pynter i landskabet".

For sin del kunne kunstneren og professoren i Plastik-kunst, Antonio Fortes Calderón, forklare, "at modellen er konstrueret i poliesterin og indeholder 250 liter vand i lukket kredsløb, den udgør mere end 45 m2 i overfladen og har ca. 800 figu
rer".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?