onsdag den 29. november 2017

La Tenencia de Alcaldía de Torre del Mar (borgmesterkontoret) giver liv til CC Nuestra Señora del Carmen (sukkerfabrikken)El C. C. Nuestra Señora del Carmen de Torre del Mar registrerede 10.000 besøgende sidste år. Det oplyser egnsborgmesteren i den valuering, han har givet om bygningens aktiviteter.

Borgmesteren har oplyst, "at fra borgmesterkontoret har vi givet en impuls til denne emblematiske bygning i vores by, som har spillet en fremtrædende rolle i Torre del Mars og la Axarquías historie.

"Tidligere var bygningen ikke et sted for kultur, men nu er den en kulturel reference for vores by, hvor vi fremviser enestående udstillinger som Planchas del Mundo (Strygejern i Verden), fønikiske udgravninger, Torre del Mars historie og sukkerproduktionen", tilføjede borgmesteren.

Borgmesteren tilføjede, "at størsteparten af de nationale besøg kommer fra Córdoba og Jaén; og fra resten af Europa fremhæver han besøgende fra Storbritannien, Frankrig og Tyskland".

Borgmesteren fremhævede, "at det drejer sig om en bygning, som man ventede ville få en stor betydning, som den nu har fået som kulturelt tilbud for Torre del Mar, og som hele tiden har modtaget alle slags begivenheder med relation til kunst og kultur som præsentation af bøger, fremvisning af kortfilm, maleri- og fotografiudstillinger, konferencer, den II Bienal de Arte y Escuela og borgmesterkontorets Belén (krybbespil) for Torre del Mar o.fl.a".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?