søndag den 12. november 2017

Husk! Vélez fejrer den II Festival del Mango y el Aguacate (avocado)

Vélez celebra su II Festival del Mango y el Aguacate

Fra den 5 til 15 november vil der være specielle tapas i 10 etablissementer i byen, mens festivalens centrale dag vil være den 19 på Plaza de las Carmelitas.
Denne anden Festival del Mango y del Aguacate med recepter, tapas og aktiviteter for disse subtropiske frugter er organiseret af Ayuntamiento de Vélez-Málaga, den største, nationale produktør, i samarbejde med Cofradía Gastronómica del Aguacate.

Den centrale begivenhed vil finde sted den 19 november på plaza de las Carmelitas i Vélez-Málaga, og fra 5 til 15 november vil 10 etablissementer tilbyde forskellige tapas, hvor mango og avocado vil være hovedingrediensen.

César Díaz, repræsentant for broderskabet, har på en pressekonference forklaret, at festen den 19 november vil tjene til at uddele præmien for det bedste, kulinartiske forslag på denne ruta de la tapa de los subtropicales.
Den centrale begivenhed begynder klokken 12:00 med en velkomsttale af journalisten Modesto Barragán. Der vil være boder for børnene med kokkene Roberto Soler og Natividad Mercado, vindere af den sidste konkurrence om Middelhavskøkkenet.
Soler tilbereder en cuscús af kylling og mango og Mercado en dessert "Mi aguacate", tilberedt på grundlag af mango.
Ydermere vil køkkenchefen, José Manuel Marfil, tilberede andre retter baseret på mango og avocado til senere smagsprøver for deltagerne i den gastronomiske begivenhed.
Hele dagen vil op til 12 firmaer, der forhandler mango og avocado, have udstillinger for at vise deres varer for publikum.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?