fredag den 6. oktober 2017

Torre del Mar vil kunne præsentere det første beboelsesprojekt med certifikatet Breeam® på østsiden af Costa del SolKomplekset, som er beliggende i bydelen med størst projektion i området, El Tomillar, er opført af Neinor Homes og vil disponere over certifikatet BREEAM®, garantien for en bæredygtig konstruktion, førende på verdensniveau.
Den velenske lokalitet Torre del Mar vil være den første på costa oriental, som kan fremvise et certifikat fra BREEAM® (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), som garanterer opførelsen af bæredygtige boliger, sunde, effektive og som respekterer miljøet.

El proyecto contará con dos piscinas, una de adultos y otra infantil para la seguridad de los más pequeños de la casa.

Projektet, som bærer navnet Almijara Homes, er en nyudvikling fra Neinor Homes, det førende byggefirma på nationalt niveau, som fortsætter med at satse på Málaga-provinsen, og som karakteriseres ved sin markante holdning til bæredygtige byggerier, effektive, energirigtige og tilgængelige

Komfort og effektivitet som tegn på identitet
Byggeriet er designed med store grønne områder og rummelige udsigter. Almijara Homes er beliggende i bydelen El Tomillar tæt på stranden, sammen med alle typer servicetjenester og med god forbindelse til bycentrum og autoviaen.Idet man har fulgt alle regler for bæredygtig konstruktion, vender alle lejlighederne mod syd-sydøst. Takket være dette kan man nyde flere lyse timer og maximere boligens klimatiske effektivitet. Lejlighederne indeholder også fuldt møblerede køkkener med alt udstyr, garageplads og pulterrum.

Til at sælge dette projekt har Neinor Homes engageret Azul Real Estate, et ejendomsmæglerfirma med stor erfaring i Málaga-provinsen, som karakteriseres ved sin seriøsitet og store kendskab til området.Iflg. Pablo Rodriguez, ansvarlig for Azul Real Estate, "for os er det et stort ansvar og en stor tilfredsstillelse at kunne tilbyde et produkt med disse karakteristika, som er et byggeri på højeste niveau m.h.t. bæredygtighed. Det drejer sig om et projekt, som fødes for at markere en ny måde at gøre tingene på, og som snart vil være et eksempel til efterfølgelse".


Mere information på:
900 11 00 22 (teléfono gratuito) o https://neinorhomes.com/promocion/almijara-homes

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?