søndag den 16. juli 2017

Torre del Mar positionerer sig som turistdestination med festivaler på nationalt niveauDen fjerde udgave af Weekend Beach Festival de Torre del Mar lukker med flere en 35000 tilskuere dagligt, som bød velkommen til den torrenske fest, som allerede nu forbereder sin femte udgave i sommeren 2018.

Gennem disse dage i Torre del Mar optrådte kunstnere af format som Prodigy, Residente de Calle 13, Estopa, Chambao, Los Fabulosos Cadillacs, Lori Meyers, Anthony B, Dellafuente og Maka, Rosendo og mange flere.

Totalt strømmede flere end 130.000 personer til byen i disse dage. Torre del Mar var centrum for en makrobegivenhed, som udmærkede sig ved sine forskellige i stilarter og ved at præsentere navne med international og national klang.

Egnsborgermesteren i Torre del Mar understregede, at festivalen har givet et stort økonomisk udbytte for hele comarcaen (egnen). Der har været en stor stigning i forhold til tidligere år.

Det har været en begivenhed, som ikke kun har favoriseret Torre del Mar, men også hele kommunen og de tilgrænsende zoner, som har haft en høj hotel- og apartementosbelægning fra Rincón de la Victoria til Nerja.

Det understreges, at de besøgendes gode opførsel, og sikkerhedsstyrkernes gode arbejde samt indsatsen fra alle de, der har haft et arbejde på festivalen, har fået alt til at gå normalt og meget roligt.

Under festivalen har de lokale butikker haft stor aktivitet og dagligt udsolgt. Festivalen betyder en betydningsfuld impuls i denne første uge af juli, så byens forretninger kan få en god start på sommeren.

Under festivalen har man opretholdt en særlig rengøring af strandene og selve byen, som var i perfekt stand alle dagene.

Torre del Mar positionerer sig som turistdestination med festivaler på nationalt niveau, og takket være Weekend Beach er der mange mennesker, der har Torre del Mar i venlig erindring, når de skal vælge, hvor de skal holde sommerferie.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?