onsdag den 12. juli 2017

Rincón de la Victoria fejrer sin Feria til ære for Ntra. Sra. Virgen del Carmen fra 13 til 17 juli


Rådet for Ferias og fester på rådhuset i Rincón de la Victoria har præsenteret plakaten og programmet for feriaen til ære for Nuestra Señora Virgen del Carmen, som vil blive fejret fra 13 til 17 juli med et bredt udbud af optrædender og aktiviteter

Feriaen begynder torsdag den 13 juli med åbningstalen af Mª Dolores Jiménez (Mari Loli), talen finder sted klokken 22:00 på Plaza del Ayuntamiento. Efterfølgende optræder los Hermanos Ortigosa.

Som en nyhed i år flyttes Feria de Día til Plaza del Ayuntamiento, den begynder fredag 14. juli fra klokken 09:00 med det traditionelle gadeoptog. Herefter optræden med dans af lokaler grupper og kåring af børnekonge og -dronning.
Processionen til lands og til havs, en af de mest betydningsfulde og bedst kendte i provinsen bliver fejret søndag den 16. juli med første afgang fra La Cala del Moral beregnet til klokken 19:30 og afgangen fra Rincón de la Victoria klokken 20:30. Día de la Virgen del Carmen falder sammen med den traditionelle Paseo de Caballos (heste), som sædvanligvis afholdes om søndagen, denne er rykket en dag frem og finder sted lørdag den 15.
Den afsluttende optræden på Feria de Día y Noche er overladt til den berømte duo Azúcar Moreno, den finder sted mandag den 17. juli klokken 23:00.
.El Día del Niño med reducerede priser for børneattraktionerne i ferial de Huerta Julián-området, er dagene 11, 12 y 13 juli

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?