mandag den 5. juni 2017

Rincón de la Victoria genoptager Festival Internacional de Música Clásica i La Cueva del Tesoro

La Cueva del Tesoro de Rincón de la Victoria bliver atter scenen, hvor man fejrer Festival Internacional de Música Clásica.
Festivallen fejres mellem den 4. og 5. august fra klokken 22:00 i hovedsalen i grotten med en tilskuerkapacitet på ca. 150 personer.
Den første aften optræder den internationalt kendte guitarrist Javier García Moreno, som vil spille musik af forskellige store spanske komponister. 
Den anden aften vil duoen, som består af en af de bedste harmonikaspillere i verden, argentineren Orlando Di Bello og guitarristen Carlos Pons, fremføre "El Tango", et stykke der blander spansk tradition med argentinsk.
Varigheden af koncerterne vil være ca. en time.

La Cueva del Tesoro er en af de tre eneste grotter, som er kendt i verden, og som er skabt af bølgernes udhuling af klippen, og som kan besøges af publikum. Grotten er af Junta de Andalucía katalogiseret som Bien de Interés Cultural (BIC) i året 2002.
Grotten har stor videnskabelig, historisk og kulturel interesse p.g.a. opdagelsen af stentegninger og keramikrester fra stenalderen.

Læs mere om skattegrotten under Rincón de la Victoria

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?