tirsdag den 7. marts 2017

Weekend Beach Festival 2017 præsenterer årets plakat med det mest ambitiøse program med flere end 80 kunstnere

Ialt 88 kunstnere vil deltage i den fjerde udgave af Weekend Beach Festival, som finder sted på stranden Poniente i Torre del Mar. I dag har man præsenteret den nye officielle plakat med de nye oplysninger. Festivalen finder sted den 5. til 8. juli 2017.

Egnsborgmesteren oplyser, at "det er en fest på Costa de Sol, som man fejrer i en uforglemmelig lokalitet, omgivet af sol og strand, gastronomi og natur". "Vi har opnået, at navnet Torre del Mar høres i hele verden, og at vores by tiltrækker tusindvis af besøgende til festivalen, som anses for at være en af de morsomste og mest underholdende i Spanien".

Mellem de mange kunstnere, som underholder i juli måned på festivalen, kan nævnes: The Prodigy, Estopa, Los fabulosos Cadillacs, Lori Meyers, Iván Ferreiro, La Mala Rodríguez, Mago de Oz, La Pegatina, Sepultura, Residente, Anni B. Sweet, Amparanoia, Delafé og Canteca de Macao m.fl.

Sidste år havde Weekend Beach Festivalen en omsætning på ca. 2,5 millioner euros og en hotel- og apartamentobelægning på 100% med 20.000 overnatninger i døgnet.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?