mandag den 23. januar 2017

En dansk turist omkommer efter et fald fra en klippeskrænt i el paraje natural de Maro

En rolig spadseretur ved klippeskrænterne i el paraje naturel de Maro-Cerro Gordo, som endte i tragedie. Det er hvad der skete for en dansker på 81 år, som døde efter et fald i et klippefyldt område tæt ved stranden Las Alberquillas, hvor han befandt sig på spadseretur sammen med sin hustru. Det var konen, som klatrede op til landvejen, hvor  flere turister, som hun stødte på dér adviserede nødtjenesten 1-1-2.

Styrker fra Protección Civil, Policía Local, Guardia Civil, emergencias sanitarias og del Consorcio Provincial de  Bomberos kom hurtigt til stede på ulykkespladsen. De prøvede at genoplive manden, men han var allerede død. Liget blev fjernet klokken 17:00 med hjælp af brandfolk p.g.a. det ugæstfrie terræn.


Flere vidner fortalte, at ægteparret boede i en autocamper, som var parkeret ved indgangen til stranden  Las Alberquillas, og at de kort efter klokken 14:00 forlod camperen for at gå en spadseretur i området. "Manden er faldet i dette klippeområde ved bredden, hvor bølgerne har slået på ham, mens konen klatrede op til landevejen og bad os ringe 1-1-2", fortæller en italiensk turist. "Hvis ambulancen var kommet hurtigere, kunne manden måske have reddet livet", fastslog han.

Området, hvor begivenheden fandt sted. ligger midt i el paraje natural de los acantilados de Maro-Cerro Gordo, et område, der er meget besøgt af turister og mennesker på udflugt gennem hele året. I disse måneder er der mange autocampere, som tilbringer flere dage i området hvor de nyder landskabet og naturen.

Mute
Loaded: 0%
Progress: 0%

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?