torsdag den 17. november 2016

Torre del Mar præsenterer projektet til byens første teater

I dag har egnsborgmesteren for Torre del Mar, Jesús Pérez Atencia, borgmesteren i Vélez-Málaga, Antonio Moreno Ferrer, arkitekten Rubén Heredia og egnsborgmesteren for Caleta, David Vilches, i borgmesterkontoret i Torre del Mar præsenteret projektet til byens første teater, som består af en konstruktion af et område og en bygning til mange formål som et offentligt samlingssted, som kan bruges af alle borgere.

Egnsborgmesteren for Torre del Mar har forklaret at "opførelsen af teatret vil løse en af byens historiske mangler, at det ikke kun er et projekt for GIPMTM (løsrivelsespartiet), men et fælles projekt for Torre del Mar".


Han oplyste videre, "at det ville glæde mig, hvis borgerne tager dette projekt til sig, og at det vil give Torre del Mar en scene, som tillader opførelsen af aktiviteter for skolebørn, musicals, teaterstykker, oplæsninger, koncerter, filmforevisninger, præsentationer af romerías, karneval og byens feria. Således vil teatret bidrage til at skabe en bedre by.

Teatret opføres i det udvidede område mellem Torre del Mar og Almayate, det vil tælle 527 siddepladser og et parkeringsområde med plads til 88 køretøjer.

Teaterbygningen er delt i to afdelinger, en som huser servicefunktioner såsom toiletter, administration, kamre, lagerrum og udstillingssale som præsenters i pavilloner på en etage paralelle med havet, med illuminerede haver, som oplyser fiskerhusene. Den anden med repræsentive områder, med forhal, den indvendige scene og den udvendige scene opført i stllen casa patio tradicional de Andalucía.Indvendig ligger forhallen, et område på næsten 300 m og 11 m i højden, som fører til teatersalen med en kapacitet på 527 siddepladse
Projektet har et budget på 8,5 millioner euros. Man regner med en opførelsestid på 20 måneder.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?