torsdag den 10. november 2016

Frigiliana, kandidat til at forvandles til et af de syv landlige vidundere i Spanien

Skønheden og den naturlige og arkitektoniske fortryllelse af Frigiliana er indiskutabel. Den lille axarquenske lokalitet, som formodes at have en af de bedst bevarede arabiske bykerner i landet, er blevet udvalgt af søgemaskinen Toprural mellem 20 kandidater til at forvandle sig til et af de syv landlige vidundere i Spanien i 2016. Dette initiativ, som nu er i gang med sin femte udgave slutter den 15. november, hvor man afslutter afstemningerne for at bestemme, hvilke af kandidaterne som opnår den eftertragtede udmærkelse.

Den diputerede for miljø i Málaga, Barina Bravo, borgmesteren i Frigiliana, José Antonio González (PP), og byrådsmedlemmet for turisme, Sofía González (PSOE), har i dag, onsdag 09.11, på en pressekonference præsenteret den omtalte kandidatur. Bravo har erlæret sig tilfreds med, at man har inkluderet Frigiliana mellem kandidaterne, samtidig udtaler han at det ville være retfærdigt, hvis "denne kostbare og fortryllende axarquenske kommune blev medtaget på den udvalgte liste over landlige destinationer", 


Med den deputeredes ord, søger dette initiativ at tilbyde "lys, sigtbarhed, omtale af de store landlige områder og destinationer i den spanske geografi", og Frigiliana vil være den eneste repræsentant for Málaga provinsen. Sidste år opnåede Ronda at være mellem de sidste fire valgte.
Denne kampagne lanceres fra en af de landlige søgemaskiner med størst udbredelse i landet. Den har 420.000 registrerede brugere og flere end to millioner besøgende om måneden, hvor udvælgelsen af Frigiliana vil betyde et stort skridt fremad i turistmæssig reklameværdi, eftersom denne kampagne præsenteres for et potentielt publikum på flere end 17 millioner rejsende.

For sin part har borgmesteren opfordret alle til at stemme på Frigiliana. Det er meget enkelt, det kræver ingen registrering, man skal blot oplyse sin mailadresse og motivet for, at man afgiver sin stemme. Linket til at stemme er  http://www.toprural.com/info/7-maravillas-rurales-2016.

Mellem de 20 kandidater figurerer Muxía i A Coruña (Galicia), Bárcena Mayor (Cantabria), Lastres (Asturias), Ochagavia (Navarra), Mundaka en Vizcaya (País Vasco), Alquézar i Huesca (Aragón), Besalú i Girona (Cataluña), La Alberca i Salamanca (Castilla y León) y Buitrago de Lozoya (Madrid).

Ligeledes inkluderer de Sigüenza i Guadalajara (Castilla-La Mancha), Hervas i Cáceres (Extremadura), Morella i Castellón (Comunidad Valenciana), Moratalla (Murcia), Frigiliana i Málaga (Andalucía), Valldemossa i Mallorca (Baleares), Tejeda i Gran Canaria (Canarias), San Millán de la Cogolla (La Rioja), Orbaneja del Castillo i Burgos (Castilla y León), Aínsa i Huesca (Aragón) y Setenil de las Bodegas i Cádiz (Andalucía).

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?