torsdag den 3. november 2016

Almachar tilbyder det første Mercado Moscatel med druen og dens produkter som hovedperson

Almáchar forvandler sig til mødested for produktører og forbrugere af moscatel-druen i alle dens former 5. og 6. november. Det er hensigten med El Primer Mercado Moscatel, som man afholder i byen. Programmet er blevet præsenteret af borgmesteren sammen med repræsentanter for Moscatel-foreningen.

Man har forklaret, at udviklingen af dette initiativ falder sammen med behovet i de små kommuner i provinsen for at gøre tiltag som støtter de små produktører, ydermere at udvikle og forstærke den lokale økonomi i forhold til miljøet.


I markedet, hvor der vil deltage et tyvetal landbrugere og firmaer fra området vil man tilbyde produkter, der er 100% malagensiske fremstillet til de malagensiske forbrugere, som kender til rosiner, vin og andreprodukter udviklet fra moscatel-druen.

I hele week end'en vil Almáchar tilbyde gæsterne et bredt program af aktiviteter på markedet, f.eks. filmfremvisning, smagsprøver af hvidløg og rosiner og vin. Smagsprøverne er gratis. Alt dette til musikunderholdning, pandas de verdiales m.m.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?