tirsdag den 18. oktober 2016

Vélez kræver 1,5 millioner euros af La Junta for at genoptage driften af sporvognen

Byrådet i Velez-Málaga har i dag (18.10) anmodet Junta de Andalucía om at bidrage med 1,5 millioner euros, som er nødvendige til at udbedre de skader på skinner og vogne, der er nødvendige for at genoptage driften af sporvognen i kommunen, driften har været standset siden juni 2012.

Byrådsmedlemmet for transport i Vélez har forklaret, at man på torsdag vil afholde et møde med Junta-ministeren, hvor man vil fremlægge dette forslag og ligeledes den plan kommunen og La Junta bør følge for atter at sætte driften i gang.

Byrådsmedlemmet husker på, at som konsekvens af suspenderingen af sporvognsdriften, som blev gennemført af det tidligere byråd under PP, er der opstået en række skader på det elektriske system, på skinnerne, på platforme og stoppesteder p.g.a. den manglende vedligeholdelse.

Udgifterne til disse reparationer løb op i 1,5 millioner euros, og kommunens hensigt er, at La Junta betaler beløbet.
Iflg. byrådsmedlemmet, når man en gang har løst dette problem med financieringen vil man have taget det afgørende skridt til at genoptage sporvognsdriften.
Sporvognen forbandt fra oktober 2006 bykernen i Vélez-Málaga med kystbyen Torre del Mar, en strækning på 4,7 kilometer, som skulle have været udvidet i en anden etape med 1,2 kilometer, men som aldrig blev udført.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?