mandag den 17. oktober 2016

Rincón de la Victoria fejrer sin II Ruta de la Tapa fra 20 til 30 oktober

Efteråret er kommet, men med det behagelige klima kysten byder på, er det fortsat fristende at gå ud efter tapas. Dette er en plan Rincón de la Victoria efterlever. En lokalitet som fejrer sin II Ruta de la Tapa fra 20 til 30 oktober med deltagelse af 15 etablissementer, som vil tilbyde et varieret udbud af kulinariske specialiteter

Det gastronomiske initiativ er organiseret af rådhuset, turistrådet, sammenslutningen af hotelværter, det er sponsereret af Cerveza Victoria. Man serverer den kendte "quinto de cerveza" sammen med en tapa for 2,5 euros. Desuden kan man deltage i lodtrækning.

Mellem de mange tapas, der tilbydes, kan nævnes "el boquerón victoriano, las piruletas de boquerón sobre milhojas, iberisk skinke, mørbrad og mange flere, ialt ca. 15 forskellige tapas. Der er præmie til den bedste tapa. Uddelingen af præmier finder sted den 28. oktober i Casa Fuerte Bezmiliana de Rincón de la Victoria klokken 18.00.

De deltagende etablissementer er: Coral Tapas, El Monaguillo, La Mar Salá, Las Dunas, La Mar de Bueno, Casa Antonio, Katogui, Jardín del Agua, La Cañita, Pitágoras, El Rejoneo, Babel, Pal Buche y Lo de Vito og Adreu´s S.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?