lørdag den 8. oktober 2016

Los Rebujitos, Fangoria y Antonio José, stjernenavne på feriaen i Nerja, som starter i dag (08.10)

Nerja fejrer fra i dag og til næste onsdag den 12. oktober sine helgenfester til ære for San Miguel Arcángel og la Virgen de las Angustias. Feriaen starter i dag ved middagstid klokken 13:00 med åbningstalen, som holdes af foreningen Flamenca La Soleá på Balcón de Europa, som efterfølges af en blomsterudsmykning. Derefter flytter man til den kommunale caseta, som for andet år i træk er opført på den centrale plaza de España lige bag ved Balcón de Europa. Her holdes en stor fest for børn med La Carpa Teatro, hvor man vælger børnedronning og -konge.

Om aftenen er hovednummeret for dagen den store galla, hvor man udnævner festens dronning og Nerjas gentleman. Om formiddagen er der fesligholdelse for de ældre. Klokken 00:00 er der koncert med Los Rebujitos, pris 10 euros.

Om mandagen er der lokalfest. Klokken 12:30 er der procession gennem byen med oksekærrer og senere klokken 16:00 er der optræden med den lokale gruppe Proyecto Mandarina på Balcón de Europa.  Om aftenen optræder gruppen Fangoria i den officielle caseta med Nacho Canut og Alaska.

Tirsdag den 11. oktober fortsætter festlighederne med Zurrapas Band klokken 12:00 og klokken 15:30 med musikopvisning med charanga Los Majaretas. Om aftenen er hovedpersonen i musikalsk henseende el cordobés Antonio José, vinder af TV-programmet 'La Voz', det sker klokken 00:00 i den officielle caseta på plaza de España.

Til slut onsdag den 12. oktober er der korsang med kor fra Marbella, Vélez-Málaga, Torrox og Nerja, på  Balcón de Europa. En koncert med Sergio Contreras markerer afslutningen på feriaen.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?