fredag den 21. oktober 2016

Frigilianas skønhed - udødeliggjort i to fotos

Frigiliana anses for at have en af de bedst bevarede bykerner af arabisk oprindelse i Spanien. Den kendte "Barribato", som er beskyttet som Paisaje Pintoresco y Monumento Histórico, tillader den besøgende at rejse op til fem århundreder tilbage i tiden mellem snoede, smalle gader, som er kalkede hvide. Skønheden af lokaliteten Frigiliana i la Axarquía, ved foden af Sierra Almijara er blevet udødeliggjort af fotos, som er blevet præmieret i den I Fotokonkurrence for de smukkeste landsbyer i Spanien, en udvalgt klub, hvor Frigilliana nu er med sammen med andre 43 lokaliteter i landet fra 2014.
Imagen de Félix Abanades
Helt konkret er billederne taget af Alejandro Herrero og Félix Abanades. Det første er et spektakulært foto af den gamle bydel, som er blevet præmieret med Premio del Jurado 2016. 

Konkurrencen har modtaget hundredvis af fotos. Der var fem præmiekategorier, premio del jurado, votación popular, premio BQ og premio por pueblo.

Félix Abanades har vundet præmien i kategorien premio por pueblo  med et billede af den tidstypiske calle Zacatín.Imagen de Félix Abanades
Imagen de Félix Abanades

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?