lørdag den 24. september 2016

La Diputación investerer tæt på en million euros i det fremtidige Museo de la Ciudad de Vélez-Málaga

La Diputación de Málaga har investeret i det fremtidige Museo de la Ciudad de Vélez-Málaga tæt på en million euros. En ny beliggenhed financieret alene af den provinsielle myndighed, som vil bidrage til det kulturelle udbud i la Axarquía og Málaga provinsen. Arbejderne er færdiggjort og man forventer at kunne åbne inden udgangen af året.

Præsidenten for Diputación, Elías Bendodo, har besøgt museet, som er beliggende i en historisk bygning, nemlig Hospital San Juan de Dios, grundlagt af de Katolske Monarker i 1487 som Hospital de San Marcos og overdraget i det 17. århundrede til ordenen San Juan de Dios.

Arbejderne som er financieret af Diputación de Málaga for 908.000 euros består i at forvandle denne historiske bygning til en museumsbygning og genopretning af gallerier og mudejar-haven og af rengøring af facaden.
EL MUVEL vil være et museum, hvor både indbyggere og gæster kan gennemløbe kommunens historie gennem 1700 genstande, som udstilles. Mellem dem finder man arkæologiske ting, dokumenter, fotografier, litografier og reprduktioner fra kommunens og private samlinger..

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?