onsdag den 27. juli 2016

Festivalen 'Air Show' i Vélez/Torre del Mar tiltrækker fly fra hele Europa

Flyvepladsen i Vélez-Málaga modtager denne week end fly, som stammer fra seks forskellige lande. Herfra starter de flyvningen mod Torre del Mar, hvor indbyggerne vil kunne nyde det akrobatiske "Air Show", den første internationale festival af denne type i området.

Borgmesteren har forsikret under præsentationen af festivalen, at det er en af de bedse opvisninger i hele Europa, hvorfor man forventer en deltagelse, som overstiger 200.000 mennesker. Den internationale karakter ved "Air Show" har tiltrukket opmærksomheden hos de udenlandske turister, som allerede nu har lejet bolig i Torre del Mar for at kunne se showet.

Storbritanien, Svejts, Belgien, Italien og Portugal vil præsentere deres fly til begivenheden. Hertil kommer fly fra de spanske eskadriller Àguila og PAPEA. Ialt vil der være flere end 30 fly, som man kan se på himlen over Torre del Mar. Fredag begynder showet til søndag den 31. juli, hvor festivalen rigtig når sit højdepunkt.

"Wing Walking"
En af de mest ventede begivenheder på festivalen er den såkaldte ‘Wing Walking’, hvor piloten træder ud på vingen af sit fly for at udfordre tyngdekraften. Svejtseren Danielle ombord på Stearman, vil være den, der løser opgaven, hvilket er en begivenhed, der aldrig før er set i Spanien.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?