tirsdag den 1. december 2015

Torrox inviterer til en "forening" af las migas med kulturelle ruter, musik og et mercadillo

Borgmesteren i Torrox, Óscar Medina (PP), har i dag præsenteret programmet for den 34. udgave af Fiesta de las Migas, som i år er rykket frem til den 13. december på grund af afholdelsen af valg søndagen før jul.

Borgmesteren oplyser, at begivenhederne starter klokken 10:00 med guidede turist- og kulturelle ruter, som vil udgå fra Las Moreras i El Morche.

Samtidig oplyste Moreno, at man indretter et mercadillo i el Llano Almazara, som kan besøges fra klokken 11:30, mens der klokken 12:00 afholdes en pastoral (musikstykke om bibelens hyrder) i ældrecentret på rådhuspladsen.
Klokken 12:30 starter gallaen for las Migas 2015, som i år bliver ledet af Agustín Bravo, hvor der vil blive optræden af sang- og dansegruppen fra Torrox, inden den officielle indvielse.

Byrådsmedlemmet for fester vil overrække forfatteren af festplakaten, Daniel Segovia, en gave som en anerkendelse af hans store arbejde.
Man oplyser videre, at der er planlagt optræden af flamenco-gruppen Azabache, før man begiver sig afsted til Llano de Almazara for at påbegynde smagningen af migas'en klokken 13:30.

Endelig oplyser man, at mellem klokken 14:00 og 16:00 er der musikalsk underholdning på rådhuspladsen med ‘Son de Arte’ og samme tid og så længe man orker underholser disc jockey'en  Vic & Mike’.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?