onsdag den 4. november 2015

Vélez-Málaga organiserer den første gastronomiske Mango-festival i la Axarquía

Rådhuset i Vélez-Málaga sammen med  la Cofradía Gastronómica del Aguacate organiserer den første gastronomiske Mango.festival i la Axarquía. Festivalen finder sted fra 5. til 15. november i kommunen og handler om denne subtropiske frugt.

Man oplyser, at forskellige af aktiviteterne vil indeholde smagsprøver i gaderne, foredrag for skolebørn om frugten, daglige gastronomiske møder i forskellige etablissementer og promotion på internettet.

Rådsmedlemmet fra kommunen understregede, at produktionen af de subtropiske frugter som avocado og mango er en af vore store økonomiske styrker ikke kun i denne kommune, men i hele la Axarquía.
Vélez-Málaga organiza el primer Festival Gastronómico del Mango de la Axarquía
Man understregede, at projerktet vil blive støttet af bloggere på nettet, "som vil vise os forskellige karakteristika om frugterne, som er så karakteristiske for vores område".
Det oplyses, at under festivalen vil der deltage 11 barer og restauranter, som vil tilbyde forskellige retter med mango som den vigtigste ingrediens.
"Vi er sikre på, at denne festival vil få en god modtagelse og vi inviterer borgerne i kommunen til at nyde disse dage og alle de retter, som man vil tilbyde.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?