onsdag den 11. november 2015

Un sí quiro (ja jeg vil) i 700 m højde

Et svensk par fejrer deres kirkebryllup i "el paraje" El Pinarillo i 700 m højde i naturparken Sierra Almijara.

Bryllupper er ophørt med at blive fejret på traditionelle steder. Ikke bare de borgerlige, men også de kirkelige. Dette er sket i Nerja, hvor et svensk par for nylig har valgt el paraje El Pinarillo og området omkring Fuente del Esparto som naturalter, hvor de fejrede deres bryllup på kirkelig manér sammen med en reduceret familie- og vennegruppe og dirigeret af præsten Mikael Jönsson.
De unge svenskere, Anette og Jörgen Flodin, henvendte sig til rådhuset i Nerja for at søge om tilladelse til at indgå ægteskab i disse naturskønne omgivelser, og nu efter at have fejret hvedebrødsdagene har de sendt en takkeskrivelse til kommunen. Ceremonien i 700 m højde over havet og med en utrolig flot udsigt over naturparken med floden Chillar i baggrunden fandt sted den 1. oktober.

Detnordiske ægtepar udtrykker overfor kommunen i Nerja deres dybfølte tak for "at lade os få adgang til denne strålende lokalitet, El Pinarillo og La Fuente del Esparto for at fejre en så betydningsfuld dag med vores familie og venner".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?