fredag den 9. oktober 2015

Mængden af skader på sporvejsnettet i Vélez løber op i 1,5 millioner euros

Mængden af skader på sporvejsnettet i Vélez-Málaga kommune på de tre år, hvor dette transportmiddel ikke har været anvendt, løber op i 1,5 millioner euros. Det meddeler firmaet Ingotrans, som har besigtiget skaderne, til kommunen.

Det drejer sig om ting som det elektriske system, sporene og stoppestederne, signalerne. Firmaet har afleveret en liste med en detaljeret reparationsplan.

Kommunen oplyser i et kommunique, at de nødvendige reparationer for at bringe sporvognen tilbage i den første fase - ca. 4,8 kilometer mellem parken Jurado Lorca de Vélez-Málaga og la iglesia (kirken) de San Andrés de Torre del Mar- vil betyde en udgift på 1,47 millioner euros.

Samtidig oplyser man, at hvis man medtager de nødvendige reparationer for at sætte anden fase - som går til parken María Zambrano, en strækning på 1,2 kilometer - vil udgiften stige til over to millioner euros.

Undersøgelsen har ikke omfattet evt. skader på de elektroniske elementer, som befinder sig i aflåste skabe. Hvis det ved tilslutningen viser sig, at disse elementer også har taget skade, vil udgifterne stige betragteligt.

Med disse cifre klarlagt gør kommunen det helt klart, at genoptagelsen af driften af sporvognen er helt afhængig af økonomisk samarbejde med Junta de Andalucía. Man ønsker snarest muligt et møde om sagen med Juntaen.

Iflg. kommunen vil arbejderne med at bringe sporvejsnettet i stand vare ca. 6 måneder fra beslutningen bliver taget.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?