onsdag den 14. oktober 2015

Benamocarra forbereder sig på at fejre festen for Santo Cristo de la Salud

Byen Benamocarra påbegynder i morgen, torsdag 15. okt., fejringen af hvad der betyder afslutningen på ferias i Máslaga provinsen. Festen fortsætter til søndag. Borgmesteren har i salonen på rådhuset præsenteret det store festprogram.

Affyringen af raketter ved middagstid torsdag annoncerer starten på Fiesta del Santísimo Cristo de la Salud 2015. Om eftermiddagen starter børnefest Frozen y Jake el Pirata” på rådhuspladsen. Herefter er der flamencodans, “Cuéntame Rocío”. Om aftenen, klokken 22:00 holdes åbningstalen, klokken 23:00 kårer man Rey y Reina (kongen og dronningen) af fiestaen.
Om fredagen efter affyringen ved middagstid af raketter og fyrværkeri er der om eftermiddagen klokken 17:30 en udstilling af rovfugle. Klokken 20:00 begynder gadeoptogene og man tænder fiesta-lysene. Der er musik og sang med Venerable y Antiquísima Banda de Música de Benamocarra og andre orkestre. 
Lørdag klokken 10:00 er der fyrværkeri, og orkestret Banda de Música de Benamocarra tilbyder en Diana Floreada. Klokken 13:30 begyndder Feria de Día i C/ Federico García Lorca med gratis tapas. Klokken 16:00 er der hestevæddeløb og karrusseler. Klokken 18:00 er der en servering for "den tredje alder". Der er musikalsk underholdning under spisningen med gruppen Fiesta Sur. Man kårer de smukkeste bedsteforældre. Hele aftenen i Caseta Oficial optrædert orkesteret Tejeda fra klokken 22:00, hvor det store festfyrværkeri starter. Senere optræder flere kendte orkestre.
Om søndagen fejrer man klokken 12:00 Santa Misa til ære for Santísimo Cristo de la Salud, Der er korsang med Coro Romero Manantial. Trioen Diamante underholder om formiddagen og en del af eftermiddagen på Plaza del Calvario. Klokken 14:00 tilbyder man en stor Gran Paella Popular med gratis drikkevarer. Feria de Día i C/ Federico García Lorca starter igen klokken 16:00, og klokken 17:00 vil vinderen af den ottende udgave af Se llama Copla, Cristian Coto, tilbyde en koncert på rådhuspladsen. Om aftenen klokken 21:00 begynder den højtidelige procession med Santísimo Cristo de la Salud akkompagneret af Banda de Música de Benamocarra og optræden af humoristen "El Morta". Klokken 02:00 slutter festen for Santísimo Cristo de la Salud 2015.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?