fredag den 28. august 2015

Frigiliana rejser i tiden...

For tiende år i træk forvandler de smalle, stejle gader i Frigiliana sig indtil søndag den 30. august til en enorm tidsmaskine, i hvilken det er muligt at rejse fem århundreder tgilbage, da der på denne jord samlevede de tre store religioner: Islam, kristendommen og jødedommen. Festivalen for de tre kulturer fejrer sit tiende år med succesfuldt liv med en historisk prognose for besøgende: Flere end 40.000 personer vil i disse fire dage deltage i festen med et intenst program, De vil nyde musikken, gastronomien, handelen på middelaldermarkedet, konferencerne og videofremvisningerne blandt mange andre begivenheder.

På denne måde vil begivenheden, som blev afholdt første gang i 2006 af kommunen, og som tæller samarbejde med Diputación, la Junta de Andalucía og la Mancomunidad de Municipios de la Costa del Sol Oriental-Axarquía og deltagelse af 22 hotel- etablissementer til de to tapasruter. Hertil kommer to restaurenter, som tilbyder gastronomiske dage.

Koncerten med Manu Chao, som er fastsat til søndag klokken 22:00 i polideportivo municipal de la Horca, vil være et af festens højdepunkter. Det vil være det første møde med den hispano-franske sangerinde i Spanien på hendes turne i Europa,  'La Ventura'. Koncerten i Frigiliana, hvortil der allerede er solgt 3000 billetter til 15 euros stykket, finder sted på fodboldstadioen og vil være toppen af et program, som omfatter ni andre gratis koncerter på fire forskellige scener.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?