lørdag den 4. juli 2015

Nerja ønsker at sætte grænser i "El parque Acuatico" i Río Chillar

Río Chillar i Nerja har de sidste par år forvandlet sig til en autentisk "parque acuatico" især i de varmeste måneder. Hundsredvis af personer trænger dagligt gennem floden især i week-enderne og efterlader sig et spor af basuras og griseri, hvilket et område så sårbart som dette ikke kan klare. Manglen på opdragelse hos gæsterne efterlader malerier og graffiti i klippevæggene, plastikposer, sportssko, papir og aluminium etc. Til trods for de offentlige formaninger om at udvise respekt for naturområdet, som ligger inde i naturparken Sierras Tejeda, Almijara y Alhama, gør mangelen på kontrol det til en umulig opgave at forandre situationen.
Af den grund vil det ny byråd freslå, at man løser denne problematik, fordi alle tidligere henvendelser til Junta de Andalucía har været resultatløse.
Således er det meningen at mødes, så hurtigt som muligt, med delegationen for territorier under miljørådet i Málaga, for at overbringe dem denne kommunale bekymring og derved finde brugbare løsninger.
Mellem de løsningsforslag Nerja vil bringe på bane er at begrænse de daglige besøg, således som man allerede gør det i andre nærliggende området som río Verde m.fl. 

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?