onsdag den 15. juli 2015

El Arrebato og Auryn vil optræde på feriaen Santiago og Santa Ana i Torre del Mar


Koncerterne med El Arrebato og gruppen Auryn vil være stjernenumrene på Feria de Santiago og Santa Ana i Torre del Mar, som finder sted i næste uge fra 22. juli til 26. juli.

Lokalborgmesteren i Torre del Mar har informeret om de forskellige aktiviteter, som er forberedt for disse fester, hvor man inkluderer disse koncerter, som finder sted i den officielle caseta, som ligger på feria-området. Den sevillianske sanger Arrebato optræder fredag og gruppen Auryn lørdag, begge klokken 23:45.

Billetprisen for disse to optrædender er på fem euros, hvis man køber billetten i turistkontoret eller ved indgangen til koncerterne og syv euros i supermercado Eroski og på webben http://www.malagaentradas.comDentro

Om onsdagen er der Día del Niño, hvor prisen på forlystelser kun er det halve, og onsdag fra klokken 22:00 finder åbningen af feriaen sted, hvor man klipper båndet efter musik af kommuneorkesteret og gadeoptog, hvor kompagniet "La Carpa" er hovedperson. Senere klokken 22:15 begynder kåringen af dronning og hofdamer.

Torsdag starter Feria de Día på parkeringspladsen ved området El Copo fra klokken 13:00. Forinden finder den XX Certamen Gastronómico de la Axarquía (konkurrence) sted organiseret af foreningen "Husmødre fra Torrebahía" med overrækkelse af præmier fra klokken 14:00.
 Afslutningen af festlighederne tæller processionen til lands og vand med Nuestra Señora del Carmen, som indledes med messe i kirken San Andres klokken 18:00, processionen gennem byen akkompagneret af orkestre fra cofradía de la Caridad og la agrupación musical Las Golondrinas. begynder klokken 19:00
I aktivitetsprogrammet fejrer man også den 8. malerkonkurrence i fri luft til ære for Francisco Hernández klokken 09:00. Klokken 12:00 aften fejrer man  ‘Feria de Santiago y Santa Ana’ Open Nacional organiseret af petanca sportsklubben Cenachero og koncerter med Sonyke og Rafa Garcel.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?