tirsdag den 14. juli 2015

Danza Invisible og Triana hovedbegivenhederne på Feria de Rincón de la Victoria, som man fejrer fra den 15. til den 19. juli

Den malagensiske gruppe Danza Invisible og den andalusiske rockmusik-gruppe Triana er i år hovedbegivenhederne på Feria de Rincón de la Victoria, som man fejrer fra 15. til 19. juli. Borgmesteren i Rincón har præsenteret plakaten og programmet, der som nyhed har udvidelsen af feriaen fra en til tre dage.

Programmet på feriaen begynder med velkomsttalen onsdag den 15. juli og udvælgelsen af dronning og børnekonge. Torsdag begynder med gadeoptog og den traditionelle "chocolatada". Processionen til lands og til vands, en af de mest kendte i provinsen, begynder klokken 20:30 efter en højtidelig messe i sognekirken Nuestra Señora de la Victoria. Koncerten med Danza Invisibles afholdes den 17. og Triana søndag den 19. juli, begge med gratis entre.

Borgmesteren oplyser, at det traditionelle optog med heste i år går gennem avenida del Mediterráneo med mulighed for en udvidelse gennem gaderne Frigiliana, Granada y Jaén.

Ca. 250 pensionister vil nyde en middag på plaza Al-Andalus, og som hvert år er der en ny udgave af konkurrence i copla i Memoriam Marifé de Triana, og den også traditionelle regatta. Der er musikforestillinger med lokale artister og aktiviteter for børn

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?