mandag den 29. juni 2015

Pablo Alborán og flamenco bliver de store attraktioner på Festival de la Cueva de Nerja

Den 56. udgave af Festival Internacional de Música y Danza de la Cueva de Nerja begynder torsdag i denne uge med et underholdningsprograma, der er nærværende og af kvalitet iflg. organisationen bag festivalen. Den har sangeren Pedro Alborán og flamencoen som de største attraktioner.

I år har man planlagt otte optrædender, fire i grotten og andre fire på plaza de España de Nerja ved Balcón de Europa, som for første gang anvendes som scene siden man startede festivallerne i 1960 - et år efter opdagelsen af grotterne. 

Programmet i grotten begynder denne torsdag med Orquesta Sinfónica de Málaga, som tolker "El amor brujo", da det er 100 år siden den blev komponeret af Manuel de Falla og med sang af malagenseren Rocío Bazán. Det oplyser Fundación Cueva de Nerja.

Dagen efter bliver flamencoen representeret ved Eva Yerbabuena, Premio Nacional de Danza, hvorefter man den 4. juli præsenterer balletkorpset fra ballet de Carmen Roche, Medalla de Oro de las Bellas Artes.

Malagenseren Pablo Alborán sætter trumf på ved sin optræden i grotten, han er et af topnavnene dette år. Billetterne blev udsolgt på et par timer efter de blev sat til salg.

Numrene på Plaza de España er gratis og i fri luft. De begynder den 11. juli med David Bustamante, som følges af José Mercé  den 23. juli og Carlos Baute den 8. august, mens sangerinden Argentina sætter punkt og finale for festivalen den 15. august.

Flamencoen er hovedperson i denne udgave, idet fire af numrene udføres i samarbejde med Bienal de Flamenco de Málaga.

Billetterne til Eva Yerbabuena og Pablo Alboráns optrædender er udsolgt, billetter til resten af forestillingerne kan købes i billetlugen eller på Cueva de Nerjas web-side,

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?