mandag den 22. juni 2015

Man anholdder manden til den danske kvinde, som er fundet død på et hotel i Torre del Mar

Manden til den danske kvinde, som er fundet død i går morges (21.06) i et hotel i Torre del Mar, en mand på 50 år og også dansker, er fortsat tilbageholdt af politiet for sin formodede deltagelse i begivenheden, oplyser politiet. Det drejer sig om en præventiv anholdelse, mens man venter på resultatet af obduktionen, som man i dag udfører på retsmedicinsk institut i Málaga for at fastslå dødsårsagen.

  • Kilder tæt på undersøgelsen har olyst, at den afdøde befandt sig på ferie sammen med sin mand i kommunen, hvortil de ankom lørdag sammen med et andet dansk par. Ægteparret indlogerede sig på et hotel i byen, som efterfølgende er undersøgt af både politiet som af den vagthavende dommer.

  • Liget af den danske turist blev fundet i går morges på hotelværelset efter at manden havde henvendt sig i receptionen, hvor han bad om en ambulance, fordi hans kone ikke trak vejret. Receptionen tilkaldte en ambulance fra 061, som ved ankomsten til hotellet kunne bekræfte, at kvinden var død. I mellemtiden ringede hotellet til politiet, idet ægteparrets værelse befandt sig temmelig meget i uorden, og fordi kvinden på det tidspunkt allerede havde været død i nogen tid.
  • Kvinden havde ved fundet slagmærker på hele kroppen og kradseærke på brystet.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?