tirsdag den 23. juni 2015

Duoen Andy y Lucas, er trækplaster på Noche de San Juan (Sankt Hans-aften) i Torre del Mar

Torre del Mar vil atter i år forvandles til et forlystelsescenter på Noche de San Juan med optræden af Andy y Lucas og med et stort fyrværkeri som nyhed. Der vil være musik hele aftenen, og man vil servere de traditionelle sardiner på spyd. Man forventer at uddele ca. 350 kg. sardiner.

Showet med Andy og Lucas er programsat til klokken 23:00. Det vil finde sted på stranden ud for zonen El Copo. Ud over zigøjnerduoen kan man høre DJ Oliver Gil spille populær musik. Efter midnat er der stort fyrværkeri.

Benajarafe

Turistmyndighederne i Benajarafe forventer at uddele ca. 60 kg. sardiner på Noche de San Juan. Klokken 18:30 er der musik og drikkevarer. Endvidere optræder danseskolen Gym Victoria y María del carmen Nieto. Klokken 22:00 er der flamenco-dans med Loli Pérez. En time senere monologisten Jacob Torres.

Algarrobo

Kommunen i Algarrobo har organiseret en stor folkelig fest i området ved pasarellaen mellem strandpromenaden i Mezquitilla og Algarrobo Costa. Begivenhederne begynder klokken 21:00. Der er musik ved duoen Almijara. Der serveres sardiner på spyd og drikkevarer til en euro. Festlighederne er sponseret af Cofradía de Nuestro Padre Jesús Nazareno y la Virgen de los Dolores.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?