tirsdag den 30. juni 2015

Borgmesterkontoret i Caleta genindfører Día de Feria de Caleta

David Vilches (GIPMTM), egnsborgmester i Caleta, sammen med byrådsmedlemmet for kultur, Sergio Hijano (PSOE), og præsidenten for AVOI, Juan Carmona, har i dag til morgen (30/6) præsenteret plakaten og programmet for Feria de Caleta, som man fejrer mellem den 2. og den 5. juli.
Hovednyheden dette år vil være festligholdelsen af Feria de Día, en begivenhed, der betyder at befolkningen i Caleta begynder at have den feria de fortjener. Foreningen AVOI (kræftramte børn) vil arrangere feriaen både det, der skal foregå på hospitalet og det, der skal bygges op med boder m.m.
Efter hvad Vilches oplyser begynder feriaen den 2. juli med Día del Niño og fortsætter fredag med den officielle indvielse og valg af dronning og mister de la feria, æresbevisning for den tredje alder og guitar og flamenco-show.
Om lørdagen afholdes på Feria de Día en "sardinada" (sardiner på spyd), og om aftenen optræder musikgruppen NEXO. Om søndagen er der gratis paella til alle deltagerne i feriaen, og om aftenen typisk folklore fra vores egn, hvor teatergruppen La Carpa vil være hovedpersonen.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?